Our Blog

Adidas поставя 6 камери топката си за Световното първенство.

По този начин Официалното име на топката е „Бразука“ (дума, която се отнася до двете бразилски национални гордости и Бразилските емигранти). Adidas, заедно с помощта  на TBWA, поставиха 6 камери в специална версия на официалната си топка за първенството в Бразилия и ще я изпратят на турне в градове като Лондон , Мюнхен, Мадрид., можете да оцените какво е чувството да погледнете звездни играчи като Шави Ернандес и Бастиан Швайнщайгер в лицето по време на игра.  Официалното име на топката е „Бразука“ (дума, която се отнася до двете бразилски национални гордости и Бразилските емигранти). Adidas биха искали да ви представят официалната си топка „преследвач“ за Световното първенство пред 2014.  Adidas, заедно с помощта  на TBWA, поставиха 6 камери в специална версия на официалната си топка за първенството в Бразилия и ще я изпратят на турне в градове като Лондон , Мюнхен, Мадрид.

Adidas биха искали да ви представят официалната си топка „преследвач“ за Световното първенство пред 2014.

Adidas, заедно с помощта  на TBWA, поставиха 6 камери в специална версия на официалната си топка за първенството в Бразилия и ще я изпратят на турне в градове като Лондон , Мюнхен, Мадрид.

По този начин, можете да оцените какво е чувството да погледнете звездни играчи като Шави Ернандес и Бастиан Швайнщайгер в лицето по време на игра.

Официалното име на топката е „Бразука“ (дума, която се отнася до двете бразилски национални гордости и Бразилските емигранти).

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.