Our Blog

Ако пишете съобщения, докато шофирате, трябва да видите тази реклама на VW

Опасностите от използването на телефона, докато се шофира, са доказани и ясни на всички. Ако все пак имате нужда от още убеждаване защо не бива да се пишат съобщения, докато сме зад волана, този откровен и стряскащ рекламен експеримент на VW ще ви накара да се замислите.

VW Опасностите от използването на телефона, докато се шофира, са доказани и ясни на всички. Ако все пак имате нужда от още убеждаване защо не бива да се пишат съобщения, докато сме зад волана, този откровОпасностите от използването на телефона, докато се шофира, са доказани и ясни на всички. Ако все пак имате нужда от още убеждаване защо не бива да се пишат съобщения, докато сме зад волана, този откровен и стряскащ рекламен експеримент на VW ще ви накара да се замислите.ен и стряскащ рекламен експеримент на VW ще ви накара да се замислите.

Организиран е в Хонконг. Група от хора на разнородна възраст и с разнообразен социален статус е поканена на кинопрожекция. Филмът започва с кадри, заснети от шофьорско място, докато човек управлява кола.

Експериментът е поредна социална кампания, която събра внимание в последните месеци. Темата за опасността от писането на съобщения, докато се шофира, бе отразена и в друга скорошна социална реклама от Щатите, където тази практика е повод за смъртта на 3328 души годишно, според статистика, цитирана от „Хъфингтън Пост”. Жертвите са предимно млади хора.

Вижте, НО НЕ И АКО ШОФИРАТЕ

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.