Our Blog

Етапи за изграждане на интернет сайт.

Първа среща с клиента. Тази среща е с цел запознанство с Вас и Вашите проекти. Тук е мястото да споделите дали имате свои идеи и виждания за бъдещия Ви уеб сайт. На този етап се обсъжда вида на страницата, както и какво трябва да съдържа и предлага тя на Вашите посетители. Информация за Вас, за Вашите продукти или услуги се разполага в следните страници: за нас; продукти; услуги; контакти; проекти; цени; калкулатори; форми за регистрация т.н.

Проучване на пазара. За правилното изграждане на добре работещ, предпочитан и харесван от посетители и бъдещи клиенти интернет сайт, е необходим анализ на преките Ви конкуренти и на техния имидж на пазара. Взмаме под внимание същия тип компании или продукти от българския и световен пазар, за да следваме глобалните тенденции в уеб дизайна, лесната и предпочитана потребителска платформа и правилното разработване на кода с цел бъдеща подготовка за SEO оптимизация.

Презентация и дискусия. На този етап Ви представяме нашето пазарно проучване. Правим обосновани предложения за структурирането и стиловото оформление на бъдещия Ви сайт. Взимаме под внимание Вашето мнение и реакции.

Визуално проектиране на интернет страницата. Дизайнът е съобразен с информацията, събрана от предишните няколко етапа. Това гарантира, че уеб сайтът ще бъде изработен точно според изискванията Ви и няма да има разминаване между Вашето виждане и това на дизайнерите. В дизайна се използват тематични авторски изображения подадени от Вас, закупени от фото банки или създадени чрез индивидуална фотосесия специално за Вас. Всички проекти, които се предоставят на клиента за одобрение, са изработени в работен формат, но на този етап се предоставят само JPG файлове за предварителен преглед.

Консултация с адвокат при необходимост.

Copywriting. Нашите PR специалисти предлагат интересни решения за текстовото оформление на сайта Ви.

Презентация на проектите след дизайна. Представяме Ви визуално структурата на сайта и общата му визия в електронен и в печатен вариант, разположен в интернет среда и на мобилни устройства, за да добиете реална представа какво Ви предлагаме и как би изглеждало на пазара. Съобразяваме се с Вашето мнение и правим корекции.

Програмиране. След одобрението на дизайна, предоставено от Вас в писмен вид, и след структурирането на сайта, нашите IT разработчици започват работа по сайта и контролния панел, чрез който Вие ще управлявате цялата интернет страница свободно на всякъде и по всяко време.

Предоставяне на проекта след програмирането. На този етап Ви презентираме страницата, функционираща в интернет пространството под скрит домейн /име/, за да попълните спокойно нужната информация, както и за редакция на евентуални грешки след попълването му.
Сайтът се работи до отстраняването на всички налични грешки.
Провеждаме кратък курс по обучение на човек, който ще администратира сайта.

Финализиране на проекта. При одобрение на проекта, ние Ви помагаме със закупуването на домейн /име на сайта/ и препоръчваме най-подходящия хостинг план за Вашия сайт от водещи хостинг и домейн компании на пазара. Следват прехвърляне и настройка на сайта в избрания хостинг план и домейн от нашите специалисти.

Етапи за изграждане на запазен знак /лого дизайн/.

Първа среща с клиента. Тази среща е с цел запознаване с Вас и Вашите
проекти. Тук е мястото да споделите своите идеи и виждания за бъдещото
лого на своята компания или продукт. На този етап се обсъжда какво трябва
да съдържа запазеният знак /лого/ – име на компанията, мото, графичен знак,
домейн и типография /шрифт/ или други отличителни знаци.
Вие трябва да предоставите информация къде ще бъде използвано логото, тъй като това е от особено значение за графичното оформление и избора на знак – важно е да се знае дали ще бъде поставено в/у превозни средства, ще се гравира или бродира и т.н. Това ще Ви спести неприятни изненади при бъдещата употреба на новото лого.

Проучване на пазара. Правилният подход за изграждането на запазен знак
лого дизайн, е анализ на преките Ви конкуренти и техния имидж на пазара. Взимаме
под внимание същия тип компании или продукти от българския и световен
пазар, за да покрием глобалните тенденции в лого дизайна и бранд
маркетинга.

Презентация и дискусия. На този етап Ви представяме нашето проучване на
пазара и правим обосновани предложения за стилово оформление на бъдещото лого. Съобразяваме се с Вашето мнение и нанасяме корекции.

Консултация с адвокат по интелектуална собственост.
При необходимост.

Проектиране на запазен знак /лого дизайн/. Дизайнът на знака е съобразен с информацията, събрана в предишните няколко етапа. Това гарантира, че логото ще бъде изработено точно според изискванията Ви и няма да има разминаване между Вашето виждане и това на дизайнера. Всички лога, които се предоставят на клиента за одобрение, са изработени във
векторен работен формат, но на този етап се предоставят само JPG файлове за
предварителен преглед.

Презентация на проектите. Ние ще Ви представим визуално нашите
предложения за Вашия бранд в електронен и в печатен вариант – разположен
сред околната среда, върху рекламни материали или площи, както и в
интернет пространството – за да добиете реална представа какво Ви предлагаме и как Вашето лого /знак/ би изглеждало на пазара.

Изготвяне на Logobook или Brandbook на знака. Книга на знака включва
онези варианти на знака, нужни за използването му на пазара.
Logobook на logo design. Включва черно-бял и цветен вариант на знака, знак на допустимите
цветни фонове, размери на логото и запазени цветове.
Brandbook. Книгата може да бъде подробна до най-дребния детайл на бранда,
включваща всички пазарни аспекти на бранд маркетинга.

Като всеки добър търговец, Pornhub продължава с иновациите и подобряването на половия живот.

VIEW

Преди време, ораторите са използвали метафори, сравнения и аналогии, аз да убедят слушатели си.

VIEW

 

С новия видеоклип на Always „Неудържима #КатоМомиче” настъпва новият етап от кампанията #КатоМомиче на Always – създаването на Световен курс за обучение в увереност, една програма, която ще помогне на милиони момичета по целия свят.

VIEW

Билбордите обикновено не искат много от вас, освен един поглед и малко внимание!

VIEW

Представете си какво биха казали, предметите от бита, ако можеха да говорят.

Това е, което тунизийския илюстратор Ta7rich реши да направя по свой чудат набор от илюстрации.

Какво мисли термометъра, когато се постави вътре в нечие тяло? Можете ли да си представите неговият отговор.

VIEW

Миналата година рекламите на бранда със скрита камера, с герои Пейтън Маниг и Кам Нютън, убеждаваха клиентите в магазина в мотото „изпоти се, за да вземеш“.

VIEW

За първи път Old Spice събра двете рекламни лица – Тери Крюс и Исая Мустафа.

VIEW

Всяка кола има свое лого, което я отличава от останалите марки. То носи в себе си ценностите на своя производител и се характеризира с уникалност и специфичност.
Информирайте се за едни от най-популярните лога и историите, които стоят зад тях.

VIEW


contacts

30 Vardar str, Burgas, Bulgaria. t: +359 887 797 331; office@musecreativity.com

Name
Email
Message

Thank you! Message sent.
Error! Please validate your fields.
©Copyright 2009 - 2019 - iMUSE Ltd