Our Blog

ЛОГО ДИЗАЙН

Кратко Ръководство

Здравейте,
след като разгледахте нашето портфолио е време да отговорим на ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС.

Етапи за изграждане на запазен знак /лого дизайн/.

Първа среща с клиента. Тази среща е с цел запознаване с Вас и Вашите
проекти. Тук е мястото да споделите своите идеи и виждания за бъдещото
лого на своята компания или продукт. На този етап се обсъжда какво трябва
да съдържа запазеният знак /лого/ – име на компанията, мото, графичен знак,
домейн и типография /шрифт/ или други отличителни знаци.

Всяка кола има свое лого, което я отличава от останалите марки. То носи в себе си ценностите на своя производител и се характеризира с уникалност и специфичност.
Информирайте се за едни от най-популярните лога и историите, които стоят зад тях.

Неотдавна консервативният коментатор Глен Бек в САЩ предизвика оживление като успя да свърже прочутото лого с ябълката на Apple със съвсем други неща, като нацистите, хомосексуалността и дори Бенедикт Къмбърбач, разказва Adweek.

Има рекламни послания и марки, които успяват да променят света. 

Представете си какво би било ако емблематичните лога на някой от любимите ни компании можеха да кажат истината за техния продукт / услуга.

Ако сте графичен дизайнер търсите за някое лого идеи и вдъхновение, тогава това е вашият щастлив ден, защото ние подбрахме за пореден ден някой доста интересните лога. Въпреки това, ако сте обикновен смъртен, а не дизайнер, все още можете да видите тези готини лога и се опитайте да намерите скритите символи.

Може би вече мислите, че ние сме обсебени от лого дизайн (и вероятно сте прави), но нашите числа показват, че повечето от вас се наслаждават на лога толкова, колкото и ние.

Маркетолозите казват, че един от най-важните маркетингови инструменти е дизайна на лого. То осигурява не само лесно разпознаване на вашия бизнес, но също така съобщава кой сте. Ето защо всяка компания обмисля създаване или закупуване на лого, трябва да знаете, критериите, които допринасят за ефективна лого.

Първият признак на добро и ефективно лого е, че то може веднага да „хване“ вниманието на зрителя.Логото Ви трябва да има незабавен ефект и да задържи вниманието на зрителя.

Все пак, ако успее да хване окото на зрителя – това не означава непременно, че логото е добро.Винаги може да има скрит пенис, които не можете да видите на пръв поглед.

Ето списък на топ 15 на най-големите лого провали, които вероятно не са изглеждали толкова зле на пръв поглед.


contacts

Name
Email
Message

Thank you! Message sent.
Error! Please validate your fields.
© Copyright 2009 - 2020 - I MUSE Ltd