Our Blog

Етапи за изграждане на уеб сайт.

Етапи за изграждане на интернет сайт.

Първа среща с клиента. Тази среща е с цел запознанство с Вас и Вашите проекти. Тук е мястото да споделите дали имате свои идеи и виждания за бъдещия Ви уеб сайт. На този етап се обсъжда вида на страницата, както и какво трябва да съдържа и предлага тя на Вашите посетители. Информация за Вас, за Вашите продукти или услуги се разполага в следните страници: за нас; продукти; услуги; контакти; проекти; цени; калкулатори; форми за регистрация т.н.

Проучване на пазара. За правилното изграждане на добре работещ, предпочитан и харесван от посетители и бъдещи клиенти интернет сайт, е необходим анализ на преките Ви конкуренти и на техния имидж на пазара. Взмаме под внимание същия тип компании или продукти от българския и световен пазар, за да следваме глобалните тенденции в уеб дизайна, лесната и предпочитана потребителска платформа и правилното разработване на кода с цел бъдеща подготовка за SEO оптимизация.

Презентация и дискусия. На този етап Ви представяме нашето пазарно проучване. Правим обосновани предложения за структурирането и стиловото оформление на бъдещия Ви сайт. Взимаме под внимание Вашето мнение и реакции.

Визуално проектиране на интернет страницата. Дизайнът е съобразен с информацията, събрана от предишните няколко етапа. Това гарантира, че уеб сайтът ще бъде изработен точно според изискванията Ви и няма да има разминаване между Вашето виждане и това на дизайнерите. В дизайна се използват тематични авторски изображения подадени от Вас, закупени от фото банки или създадени чрез индивидуална фотосесия специално за Вас. Всички проекти, които се предоставят на клиента за одобрение, са изработени в работен формат, но на този етап се предоставят само JPG файлове за предварителен преглед.

Консултация с адвокат при необходимост.

Copywriting. Нашите PR специалисти предлагат интересни решения за текстовото оформление на сайта Ви.

Презентация на проектите след дизайна. Представяме Ви визуално структурата на сайта и общата му визия в електронен и в печатен вариант, разположен в интернет среда и на мобилни устройства, за да добиете реална представа какво Ви предлагаме и как би изглеждало на пазара. Съобразяваме се с Вашето мнение и правим корекции.

Програмиране. След одобрението на дизайна, предоставено от Вас в писмен вид, и след структурирането на сайта, нашите IT разработчици започват работа по сайта и контролния панел, чрез който Вие ще управлявате цялата интернет страница свободно на всякъде и по всяко време.

Предоставяне на проекта след програмирането. На този етап Ви презентираме страницата, функционираща в интернет пространството под скрит домейн /име/, за да попълните спокойно нужната информация, както и за редакция на евентуални грешки след попълването му.
Сайтът се работи до отстраняването на всички налични грешки.
Провеждаме кратък курс по обучение на човек, който ще администратира сайта.

Финализиране на проекта. При одобрение на проекта, ние Ви помагаме със закупуването на домейн /име на сайта/ и препоръчваме най-подходящия хостинг план за Вашия сайт от водещи хостинг и домейн компании на пазара. Следват прехвърляне и настройка на сайта в избрания хостинг план и домейн от нашите специалисти.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.