Our Blog

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram

Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и  може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда.

В поредицата си, който той нарича „Photo Invasion“ Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации.

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (2)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (1)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (3)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (4)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (5)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (6)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (7)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (8)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (9)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (10)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (11)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (12)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (13)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (14)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (15)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (16)

Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда. В поредицата си, който той нарича "Photo Invasion" Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации. Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (17)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда. В поредицата си, който той нарича "Photo Invasion" Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации. - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (18)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда. В поредицата си, който той нарича "Photo Invasion" Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации. Muse Creativity рекламна агенция Бургас (19)

Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (20) Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда. В поредицата си, който той нарича "Photo Invasion" Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации.

Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда. В поредицата си, който той нарича "Photo Invasion" Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации. Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (21)

Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда. В поредицата си, който той нарича "Photo Invasion" Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации. Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (22) Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда. В поредицата си, който той нарича "Photo Invasion" Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации.

Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда. В поредицата си, който той нарича "Photo Invasion" Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации. Илюстратор добавя смешни карикатури към снимки от Instagram - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (23) Лукас Левитан е бразилски илюстратор в Лондон, които има лудо въображение, и може да измисля алтернативни истории на всичко, което вижда. В поредицата си, който той нарича "Photo Invasion" Левитан завладява снимките на други потребители в Instagram с глупави, изобретателни и понякога неудобни илюстрации.

Източник: BoredPanda.com

Comments ( 0 )

  Leave A Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.