Our Blog

Майкъл Джордан с поетична рецитация за потта…

Миналата година рекламите на бранда със скрита камера, с герои Пейтън Маниг и Кам Нютън, убеждаваха клиентите в магазина в мотото „изпоти се, за да вземеш“. Майкъл Джордан с поетична рецитация за потта...  - Muse Creativity студио за дизайн и реклама
И ако предполагаемите клиенти не можеха да покажат видими следи от тренировка по себе си, те не можеха да си купят Gatorade.
Сега епичен нов спот, създаден от TBWA\Chiat\Day и озвучена от легендата Майкъл Джордан, прави ясно че „не всичката пот е създадена еднакво“.
С други думи, ако потта ви не е в резултат на интензивно натоварване, не е в резултат на преследване на спортна слава, не е пролята в тежък сблъсък с волята ви и противника, то тогава вашата пот е родена в скука и вие определено трябва да се стараете повече. (А в такъв случай ще се потите повече, разбира се, и разбира се – ще имате нужда от повече Gatorade).
Рекламата – добре сглобена, с леко очевидно послание. Заложила на знаменитости като Серина Уилямс, Ейприл Рос и Юсеин Болт, и пусната на крилете на възраждането от страна бранда на знаменитата „Бъди като Майк /Джордан/“ кампания.
Но и новата кампания веднага се сдоби с коментари в YouTube от хора, леко изнервени относно това какви съставки всъщност има в спортната напитка.

Източник: Adweek.com

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.