Our Blog

На автомивката с Дженсън Бътън

Как бихте реагирали, ако попаднете с автомобила си на автомивка в чужбина и се окаже, че участвате в рекламен експеримент, където присъства дори самият шампион от Формула 1 Дженсън Бътън?

ДжТакава ситуация организира в Лондон марката автомобилни масла Mobil 1. Тя спретна приятна изненада за няколко случайни шофьори. Пристигайки на обикновена автомивка в града с цел да измият колата си, те бяха посрещнати от експедитивен екип на Формула 1. Докато екипирани специалисти миеха автомобилите им отвътре или отвън, шофьорите с изненада разбраха, че до тях застава и чака реда си самият Дженсън Бътън.  Освен, че идеята за експеримента е забавна, тя е и добре заснета, което я превръща в прилично реализиращо се видео в мрежата.  Вижте. Може би клипът ще ви накара да се усмихнете.н

Такава ситуация организира в Лондон марката автомобилни масла Mobil 1. Тя спретна приятна изненада за няколко случайни шофьори. Пристигайки на обикновена автомивка в града с цел да измият колата си, те бяха посрещнати от експедитивен екип на Формула 1. Докато екипирани специалисти миеха автомобилите им отвътре или отвън, шофьорите с изненада разбраха, че до тях застава и чака реда си самият Дженсън Бътън.

Освен, че идеята за експеримента е забавна, тя е и добре заснета, което я превръща в прилично реализиращо се видео в мрежата.

Вижте. Може би клипът ще ви накара да се усмихнете.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.