Our Blog

„Не ни достига един човек“ на Nike е забавен и създаващ настроение мултиспортен шедьовър

В него ние срещаме най-късметлийския и най-физически подготвен хлапак на планетата. Докато е навън със скейта си, той среща някои от най-големите звезди в спорта, които изведнъж осъзнават че „Не ни достига един човек“ за игрите, и канят главния герой да се присъедини за да попълни бройката. Оттам започва и готината част – рамо до рамо със звездите Майк Траут, Гарет Ричардс, Мисти-Мей Трийнър, Миа Хамм, Антъни Дейвис и Андрю Лък.

„Не ни достига един човек“ на Nike е забавен и създаващ настроение мултиспортен шедьовър - Muse Creativity студио за реклама и дизайн

Звездите на лакроса – братята Майлс и Лайл Томпсън също са тук. Тъй като лакросът е следващия футбол, обречен да стане хит между културите. Е да де, ама не е.
Както и да е. Това са едни зареждащи 90 секунди, подчинени на бийта на „Surfin’ Bird“ на Питър Грифин, и със сигурност ще е една от запомнящите се спортни реклами на годината. Премиерата се състоя в понеделник по време на Major League Baseball’s Home Run Derby по телевизионния канал ESPN, и има над 300,000 гледания в първия си ден в Ютуб.
„Клипът ни „Не ни достига един човек“ и кампанията #TakeonTJ ще привлекат хората в нашия Gear Up hub на сайта ни Nike.com, където те ще намерят най-доброто от Nike, с което сме готови да ги оборудваме за приключенията им това лято“ казва Дейвид Шрайбър, вицепрезидент на Nike за маркетинга в Северна Америка.
#TakeonTJ е социален и дигитален спусък, в който TJ представлява опонентът, който винаги сте искали да победите, но никога досега не сте успявали. Сега Nike имат за цел да ви вдъхнови в тренировките и скоро да повалите въображаемия TJ с няколко движения. Хъбът за електронна търговия The Gear Up е оборудван и със съветници, които да дават съвети за екипировката и методите на тренировки.
„Не ни достига един човек“ е режисиран с фантастична енергия от Стейси Уол и компанията Imperial Woodpecker, и е почти незабележимо редактиран от Рик Орик, който използва всички похвати на Nike за постигане на максимален ефект.
Според някои коментатори, изборът на момиче за главната роля би било допълнително вдъхновяващо докосване. Добра забележка, но и така както е, спотът говори достатъчно добре за универсалността на спорта и за желанието на децата /и от двата пола, и от всяка възраст/ да превземат терена заедно рамо до рамо с героите си.
Рекламата представя мечтата, а по-широката кампания за инициативата Gear Up осигурява напътствията – и, разбира се, продава облекло и оборудване. Предназначени да ви доставят по-добро представяне в реалността.

Източник: Adweek.com

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.