Our Blog

Новото лого на Световното първенство по футбол в Русия 2018

ФИФА представи новото лого на следващото Световно първенство по футбол, което ще се състои в 11 града в Русия, стартирайки през юни 2018 г.

Новото лого на Световното първенство по футбол в Русия 2018 - Muse creativity студио за реклама и дизайн. Дизайнът на логото озадачи потребители на Twitter, които го оприличиха с най-различни несвързани с футбола и спорта популярни обекти и символи. Символът в червено, съньо и златно изглежда вдъхновен от руските яйца на Фаберже и има сравнително приемлив, подобен на предишните лога дизайн спрямо логата на други глобални спортни събития в миналото като това на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., които крайно различни и авангардни, коментират маркетинг наблюдателите на Adweek.  Потребителите на Twitter асоциират логото на предстоящия Мондиал с „хора, които се опитват да хванат термостати, сложени в гнездо“, „призрак с противогаз“ и дори с „американския флаг“.

Дизайнът на логото озадачи потребители на Twitter, които го оприличиха с най-различни несвързани с футбола и спорта популярни обекти и символи. Символът в червено, съньо и златно изглежда вдъхновен от руските яйца на Фаберже и има сравнително приемлив, подобен на предишните лога дизайн спрямо логата на други глобални спортни събития в миналото като това на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., които крайно различни и авангардни, коментират маркетинг наблюдателите на Adweek.

Потребителите на Twitter асоциират логото на предстоящия Мондиал с „хора, които се опитват да хванат термостати, сложени в гнездо“, „призрак с противогаз“ и дори с „американския флаг“.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.