Our Blog

Първата в света поп-звезда и модел с ампутиран крайник показва протезата си в музикален клип

Родената в Латвия певица далеч не е като „обикновените“ поп-звезди. Само за няколко години на сцената 27-годишната Виктория Модеста се превърна в икона. Но не само с музиката си – тя промени представите за красота на милиони хора. Тя има протеза на левия си крак. Талантливата изпълнителка доброволно решава да ампутира крайника под коляното през 2007 г., след като прекарва голяма част от детството си в различни болници заради лекарска грешка при раждането ѝ. След това, както тя самата казва, е започнала да се чувства значително по-добре.

Първата в света поп-звезда и модел с ампутиран крайник показва протезата си в музикален клип - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (1)

Първата в света поп-звезда и модел с ампутиран крайник показва протезата си в музикален клип - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (2)

Първата в света поп-звезда и модел с ампутиран крайник показва протезата си в музикален клип - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (3)

Първата в света поп-звезда и модел с ампутиран крайник показва протезата си в музикален клип - Muse Creativity рекламна агенция Бургас (4)

 

Източник: Boredpanda.com

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.