Our Blog

Pornhub навлиза все по-надълбоко във виртуалната секс реалност, с абсурдна реклама за TwerkingButt™

Като всеки добър търговец, Pornhub продължава с иновациите и подобряването на половия живот.

Pornhub навлиза все по надълбоко във виртуалната секс реалност, с абсурдна реклама за TwerkingButt™ - Muse Creativity студио за реклама и дизайн
Целта на TwerkingButt™ е да Ви предостави върховно изживяване с интерактивна кибер страст. Вие също така ще можете да персонализирате ритъма и вибрациите на вашето TwerkingButt™.
Процесът на създаване на TwerkingButt™ е отнел четири години. То идва с потребителски VR очила и 3D съдържание, предоставено от TwerkingButt™ приложението, което може да свалите безплатно от App Store и Google Play Store.Pornhub навлиза все по надълбоко във виртуалната секс реалност, с абсурдна реклама за TwerkingButt™ - Muse Creativity студио за реклама и дизайн (2)
Чудото може да се друса, да се загрява, да масажира и вибрира, а като бонус е способно да извършва всички тези действия, докато в него има чуждо тяло. Потребителят ще получи и цели 6 вида масаж, което ще запази интереса му доста дълго време. Контролът се осъществява чрез умни телефон, а удоволствието се доближавало на 99% до истинското занимание.

Източник: Adweek.com

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.