Bon Ton магазин за семейни ценности. Клиентите ни споделиха, че имат амбиция да открият магазин, в които да продават мебели и аксесоари за дома във винтидж стил.

Желанието им бе Muse Creativity да се заеме с изграждането и развитието на бранда Bon Ton. След като разработката ни на лого за Bon Ton беше харесано от клиентите продължихме с развитието на бранда.

Поради факта, че магазинът се намира на главната улица в град Бургас, заедно със собствениците решихме брандирането на витрините да бъде частично, за да може хората разхождайки  се по улицата да могат да се насладят на артикулите, които предлага магазина.

Дизайн екипа ни също така проектира визиите за рекламната табела  на магазина и външно пано, което да запознава любопитните минувачи с продуктите и услугите на магазина.

Muse Creativity изготви и магнитни карти за намаление предназначени за най-усмихнатите клиенти на Бон Тон. Muse Creativity също така направи и дизайн за рекламна страница в списание, както и брандира торбички с логото и мотиви на магазина.

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

 

1

Bon Ton корица на списание, магнитни карти. Muse Creativity създаде няколко корици на страници за списание където магазина имаха рекламни полета едно от което беше Български дом списание което се издава предимно за руските клиенти в България.

Bon Ton крафтови торбички с лого и мотиви на магазина. Такава торбичка получава всеки клиент които си закупи нещо от магазина за винтидж мебели в Бургас.

Бон тон предна фасада на магазина и информационно пано

5

6

7

8

9

10

11

BON TON

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact