[:bg]Горди сме да ви представим нашия цялостен бранд проект на салон за красота Късо Дълго. При нас дойде младо момиче с големи амбиции, което копнееше за салон забележителен по стил и атмосфера.

Голямото помещение, което беше предвидено за салона и амбицията на стилиста ни насърчиха да създадем проект, които да остави следа в съзнанието на посетителите на салона. В проекта за цялостен бранд на салон за красота Късо Дълго работата ни започна от създаването на лого, оригинално и запомнящо се, за да може салона да се идентифицира.

Брандирахме входа на сградата с цветовете на салона, за да се забелязва и отличава. При интериорния дизайн заложихме на визия, която да въздейства и най-вече да успокоява посетителите, защото идеята на салона е клиентите да могат да релаксират и да се наслаждават на предлаганите услуги.

Създадохме и поддържаме официалната страница на салон за красота Късо Дълго във facebook, чрез нея клиентите на салон за красота Късо Дълго могат да следят промоциите в салона както и събитията, които организира салон за красота Късо Дълго.

КЪСО ДЪЛГО салон за красота Късо Дълго logo. Напълно оригинално и автентично лого. Някой клиенти го възприемат като лице с малък бритон застанал на една страна, други като края на фризьорската ножичка, други като чашка за кафе погледна от горе? КЪСО ДЪЛГО салон за красота Късо Дълго визия. Тази визия беше временно глава на facebook страницата на салон за красота Късо Дълго, също така беше и лице на плакатите които салона пусна тази година с цел разгласяването на промоционалните цени за баловетесалон за красота Късо Дълго логоHire studio 4. Това красиво цвете е част от интериора на салона. Разположено до стол мивката в салона всява спокойствие и удобство на клиентите които релаксират салон за красота Късо Дълго брандиранеHire studio 8Hire studio 9Hire studio 10Hire studio 11Hire studio 12Салон за красота Късо Дълго

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

[:en]КЪСО ДЪЛГО салон за красота Късо Дълго logo. Напълно оригинално и автентично лого. Някой клиенти го възприемат като лице с малък бритон застанал на една страна, други като края на фризьорската ножичка, други като чашка за кафе погледна от горе? КЪСО ДЪЛГО салон за красота Късо Дълго визия. Тази визия беше временно глава на facebook страницата на салон за красота Късо Дълго, също така беше и лице на плакатите които салона пусна тази година с цел разгласяването на промоционалните цени за баловетесалон за красота Късо Дълго логоHire studio 4. Това красиво цвете е част от интериора на салона. Разположено до стол мивката в салона всява спокойствие и удобство на клиентите които релаксират салон за красота Късо Дълго брандиранеHire studio 8Hire studio 9Hire studio 10Hire studio 11Hire studio 12[:]

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact