[:bg]В месечната си програма, която минава под името „месец на виното и добрата храна“ от винарна Океан ни потърсиха, за да помогнем с популяризиране на събитието им, а именно гостуването на шеф Петров във винарна Океан. Ресторанта се обърна към нас за професионално визуализиране на мероприятието.

Проектирането за инициативата включваше, дизайн на билборд, които първоначално визуализирахме в 3D графика за да представим идеята ни пред винарна Океан за обща визия на мероприятието. Билборд проекта беше предназначен да запознае гостите и жителите на град Бургас с предстоящото тридневно мероприятие на шеф Петров във винарна Океан няколко билборда бяха разположени на някой от най-оживените и ключови точки в град Бургас.

Към общите визии, които изготвихме за рекламните материали, също така домакините на събитието от винарна Океан пожелаха да бъде създадено специално меню от което клиентите на ресторанта да могат предварително да се запознаят с ястията за тридневното мероприятие. Меню, което беше преценил и подбрал по своя вкус специално за трите си вечери шеф Петров във винарна Океан.

 

 

шеф Петров във винарна ОКЕАН специално меню подготвено за гостуването на майстора. Ястията които шеф Петров приготви във винарна Океан бяха специално подбрани за гостите на събитието и бяха ястия които той беше създал от смесването на няколко култури. Култури които беше изучил когато е обикалял най-големите ресторанти в света. шеф Петров

Billboard_okean

OKEAN_ billboard

Poster_Petrov

шеф Петров в Бирария Океан

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

 [:en]

шеф Петров във винарна ОКЕАН специално меню подготвено за гостуването на майстора. Ястията които шеф Петров приготви във винарна Океан бяха специално подбрани за гостите на събитието и бяха ястия които той беше създал от смесването на няколко култури. Култури които беше изучил когато е обикалял най-големите ресторанти в света. шеф Петров

Billboard_okean

OKEAN_ billboard

Poster_Petrov

В месечната си програма, която минава под името „месец на виното и добрата храна“ от винарна Океан ни потърсиха, за да помогнем с популяризиране на събитието им, а именно гостуването на шеф Петров във винарна Океан. Ресторанта се обърна към нас за професионално визуализиране на мероприятието. Проектирането за инициативата включваше, дизайн на билборд, които първоначално визуализирахме в 3D графика за да представим идеята ни пред винарна Океан за обща визия на мероприятието. Билборд проекта беше предназначен да запознае гостите и жителите на град Бургас с предстоящото тридневно мероприятие на шеф Петров във винарна Океан няколко билборда бяха разположени на някой от най-оживените и ключови точки в град Бургас. Към общите визии, които изготвихме за рекламните материали, също така домакините на събитието от винарна Океан пожелаха да бъде създадено специално меню от което клиентите на ресторанта да могат предварително да се запознаят с ястията за тридневното мероприятие. Меню, което беше преценил и подбрал по своя вкус специално за трите си вечери шеф Петров във винарна Океан.

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация. Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт. Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМАБРАНДИНГWEB / SEOДИЗАЙН

 [:]

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact