Особено горди сме да ви представим проекта ни за цялостeн бранд на Старата лимонада. Клиентът ни впечатли от първия момент, когато влезе в нашия офис и сподели идеята си за производство на лимонада по автентична рецепта, така както се е правила миналия век. Брандът и визията се оформиха още в самото начало на проекта около марката „Старата лимонада”.

Разработихме няколко вариации на лого, като в процес на дискусия, допитвайки се до клиента се спряхме на текущия вариант, който е симбиоза от автентични мотиви типични за старата градска среда и моредни елементи от рекламата. Развивайки цялостен бранд не можехме да подминем външното оформление на павилиона.

Ситуиран на главна улица в Бургас, точно пред един от емблематичните входове на Приморски парк, където пътникопотока от жители и гости на града по време на активния летен сезон е най-натоварен.

Павилионът трябваше:
• да се откроява с визия нестандартна за  модернистичното развитие на градската среда
• предлаганият продукт да бъде лесно разпознаваем
• да е запомнящ се, но не натрапчив
• цветово да отговаря на вече изработеното лого

 

 

 

1

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

5

 

 

6

 

 

7

 

 

8

 

Старата Лимонада

Не на последно място, взехме решение да брандираме и чашите, в който клиентите получават разхладителната напитка с автентичен вкус, за да могат да бъдат рекламоносители и по този начин да разпространяват марката. Резултатът е на лице! Заповядайте при Старата лимонда на ул. Богориди!

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

 

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact