[:bg]

Над 12 години Surf Shop Burgas се наложи, като един от най-добрите търговци на екипировка за екстремни спортове в източна Европа.

От магазина се обърнаха към нас за да развием цялостен бранд на марката. Всички наричаха това място Surf Shop Burgas и то се превърна в бранд име. Бранд име, което ние превърнахме в запазена марка.

Идеята за знака започна първоначално от “двата еса”, сърф и малко чайки. След това прибавих ме и името “Surf Shop Burgas”.

Така нещата започнаха да се изясняват подредихме ги заедно с профил на сърф дъска и две перки за носна кухина и знака заприлича на хавайска маска. По този начин символизирахме именно корените на сърф културата, която идва от Хавай. Добавихме малко вълни за завършек на очите и получихме този запомнящ и уникален знак. Знак, свързващ хората с природата и спорта.

 

Финална версия на лого дизайна на Surf Shop Burgas. Логото вече краси както фирменият магазин така и автомобилите и бусовете на магазина. Запазеният знак на сърф магазин Бургас е изграден от двата еса на името на сърф магазина "Surf Shop Burgas" дървен сърф, малко чайки, част от сърф дъска, както и профил на сърф дъска. Идеята на цялостната визия изобразява хавайска маска.Surf Shop Burgas e организатор и спонсор на много състезания и ивенти свързани със сърф спорта.SSB 4SSB 5SSB 6SSB 7SSB 8SSB 9SSB 10SSB 11SSB 12

 

Surf Shop Burgas

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

[:en]

Финална версия на лого дизайна на Surf Shop Burgas. Логото вече краси както фирменият магазин така и автомобилите и бусовете на магазина. Запазеният знак на сърф магазин Бургас е изграден от двата еса на името на сърф магазина "Surf Shop Burgas" дървен сърф, малко чайки, част от сърф дъска, както и профил на сърф дъска. Идеята на цялостната визия изобразява хавайска маска.Surf Shop Burgas e организатор и спонсор на много състезания и ивенти свързани със сърф спорта.SSB 4SSB 5SSB 6SSB 7SSB 8SSB 9SSB 10SSB 11SSB 12Над 12 години Surf Shop Burgas се наложи, като един от най-добрите търговци на екипировка за екстремни спортове в източна Европа. От магазина се обърнаха към нас за да развием цялостен бранд на марката. Всички наричаха това място Surf Shop Burgas и то се превърна в бранд име. Бранд име, което ние превърнахме в запазена марка. Идеята за знака започна първоначално от “двата еса”, сърф и малко чайки. След това прибавих ме и името “Surf Shop Burgas”. Така нещата започнаха да се изясняват подредихме ги заедно с профил на сърф дъска и две перки за носна кухина и знака заприлича на хавайска маска. По този начин символизирахме именно корените на сърф културата, която идва от Хавай. Добавихме малко вълни за завършек на очите и получихме този запомнящ и уникален знак. Знак, свързващ хората с природата и спорта.

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация. Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт. Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМАБРАНДИНГWEB / SEOДИЗАЙН

 [:]

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact