Vr Burgas

Vr Burgas е проект за Виртуална 360 разходка на Бургас, един невероятен град на брега на Черно Море в България. Заедно с форографа и видео оператор Явор Йорданов заснехме панорами на всички емблематични, сгради и места в града. А с колегите от ИТ отдела създадохме интернет страницата и мобилната апликация на ВР Бургас. Аниматорите от “Павильон” помогнаха за анимираните елементи и за гларуса “Руси”

Muse Creativity и екип създадоха мобилна апликация за 360 градусови виртуални разходки на най-забележимите сгради Muse Creativity и екип създадоха мобилна апликация за 360 градусови виртуални разходки на най-забележимите сгради 1

VR BURGAS 360 Tour APP

 

360 Photo & App Develop: Yavor Yordanov
2D Video Animation: Pa Vilion Studio
UI/UX & Graphic Design: Mario Ivanov

_

Thank you for watching us!
Follow us on: Behance, Dribbble, Facebook

 

Vr Burgas 360 Tour APP

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact