Project Overview

coffee shop Presenti

Branding / Graphic / Logo

coffee shop PresentiPresenti2Presenti3Presenti4Presenti5Presenti6Presenti7Presenti8Presenti9Presenti10Presenti11Presenti12Преди да бъде открит coffee shop Presenti, собствениците се свързаха с нас за да създадем модерна и привличаща идентичност на обекта. Интересен факт е, че след като вникнахме в проекта осъзнахме, че магазина се намира в къща разположена на главната улица в град Бургас, а самата къща е архитектурен паметник на културата от 1886 г. собственост на Исак Презенти и e дело на знаменития италиански архитект Рикардо Тоскани, чийто подпис стои под проектите на редица красиви постройки в Бургас. Това беше блестящо вдъхновение да направим нещо стойностно и автентично в цялостната визия на обекта. Към запазената марка Презенти, което в превод от италиански език се превежда „представа“ съчинихме слоган съобразен с дейността на coffe shop-a. Presenti al mondo – представи за света. При дизайна на външната табела за магазина, използвахме иновативен подход и неподправен стил, за да стигнем до крайния резултат. Резултат, които привлича вниманието на хората, които се разхождат по улицата, защото за coffee shop Presenti всеки един от тях е потенциален клиент.

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация. Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт. Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – „лого“ – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на „Творческа МУЗА“ Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМАБРАНДИНГWEB / SEOДИЗАЙН

 

Бургас Плаза Мол
creative / design