Project Overview

Kia каталог

Graphic

По повод автомобилното събитие на годината в Бургас от АУТОПЛЮС ООД се свързаха с нашият екип и пожелаха да създадем каталог, които да покаже възможностите на новият автосалон на Kia Motors в Бургас. Kia каталог

В Kia Каталог, Ние трябваше да съчетаем функционалността на автосалона да комбинираме в един каталог шоурума които единственият на територията на България изпълнен напълно по корпоративните стандарти функционалност на Kia motors, и сервизната част с площ 1200 кв.м съпътстваща автосалона.

3 Kia каталог Бургас от АУТОПЛЮС ООД се свързаха с нашият екип и пожелаха да създадем каталог, които да покаже възможностите на новият автосалон на Kia Motors в Бургас.

един каталог шоурума които единственият на територията на България изпълнен напълно по корпоративните стандарти функционалност на Kia motors, и сервизната част с площ 1200 кв.м съпътстваща автосалона. По повод автомобилното събитие на годината в Бургас от АУТОПЛЮС ООД се свързаха с нашият екип и пожелаха да създадем каталог, които да покаже възможностите на новият автосалон на Kia Motors в Бургас. В Kia Каталог, Ние трябваше да съчетаем функционалността на автосалона да комбинираме в един каталог шоурума които единственият на територията на България изпълнен напълно по корпоративните стандарти функционалност на Kia motors, и сервизната част с площ 1200 кв.м съпътстваща автосалона. По повод автомобилното събитие на годината в Бургас от АУТОПЛЮС ООД се свързаха с нашият екип и пожелаха да създадем каталог, които да покаже възможностите на новият автосалон на Kia Motors в Бургас. В Kia Каталог, Ние трябваше да съчетаем функционалността на автосалона да комбинираме в един каталог шоурума които единственият на територията на България изпълнен напълно по корпоративните стандарти функционалност на Kia motors, и сервизната част с площ 1200 кв.м съпътстваща автосалона. По повод автомобилното събитие на годината в Бургас от АУТОПЛЮС ООД се свързаха с нашият екип и пожелаха да създадем каталог, които да покаже възможностите на новият автосалон на Kia Motors в Бургас. В Kia Каталог, Ние трябваше да съчетаем функционалността на автосалона да комбинираме в един каталог шоурума които единственият на територията на България изпълнен напълно по корпоративните стандарти функционалност на Kia motors, и сервизната част с площ 1200 кв.м съпътстваща автосалона.

5 Kia каталог

В Kia Каталог, Ние трябваше да съчетаем функционалността на автосалона да комбинираме в един каталог шоурума които единственият на територията на България изпълнен напълно по корпоративните стандарти функционалност на Kia motors worldwide, и сервизната част с площ 1200 кв.м

7 Kia каталог

8 Kia каталог

Kia каталог

Kia каталог – По повод автомобилното събитие на годината в Бургас от АУТОПЛЮС ООД се свързаха с нашият екип и пожелаха да създадем Kia каталог за Бургаския шоурум на компанията. Дизайна и фотографията на каталога са изпълнени от нашия екип. Каталог или рекламна брошура е продукт за рекламна комуникация и информация на потребителите. Каталозите които изработваме са харесвани и предпочитани от клиентите на рекламодателите. Тема Каталог Kia.

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация. Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт. Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – „лого“ – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на „Творческа МУЗА“ Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМАБРАНДИНГWEB / SEOДИЗАЙН

Бургас Плаза Мол
creative / design
GA Salon Catalogue
Catalogue / print / design