Project Overview

Лого Бургас

Logo / brand / Branding

КОНЦЕПЦИИ ЗА
ТУРИСТИЧЕСКО
ЛОГО НА БУРГАС

За мен беше чест да участвам и в този конкурс за проект „Туристическо лого“ свързан с любимия ми Бургас – най-добрия град!

Още от самото начало на проекта започнах да разсъждавам по темата, а тя не бе никак лесна при тази глобална пандемия и криза във всеки един сектор на човешки, финансов и по темата туристически проблем.

Това обаче не ме спря, даже ме стимулира да мисля, проучвам и изследвам последиците от това и открих много положителни неща които да добавя в знака по темата. Представям ви 3 от стотиците концепции за знак на Туристическо лого,  които създадох.

Всички права над знаците са запазени и копирането им е нарушение на закона за авторското право.

 

 

 

 

Туристическо лого на Бургас 1

 

 

 

 

 

Туристическо лого на Бургас 2

 

 

 

 

 

Туристическо лого на Бургас 3

 

 

 

 

 

Туристическо лого на Бургас 4

 

 

 

 

 

Туристическо лого на Бургас 5

Туристическо лого на Бургас

Лого Дизайн

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – „лого“ – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на „Творческа МУЗА“ Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

Fit City Gym
design / Branding
ВИЖ ВСИЧКИ