Project Overview

СТАРАТА ЛИМОНАДА

Logo / Graphic / Branding

1

2

3

4

5

6

7

8

Особено горди сме да ви представим проекта ни за цялостeн бранд на Старата лимонада. Клиентът ни впечатли от първия момент, когато влезе в нашия офис и сподели идеята си за производство на лимонада по автентична рецепта, така както се е правила миналия век. Брандът и визията се оформиха още в самото начало на проекта около марката „Старата лимонада”. Разработихме няколко вариации на лого, като в процес на дискусия, допитвайки се до клиента се спряхме на текущия вариант, който е симбиоза от автентични мотиви типични за старата градска среда и моредни елементи от рекламата. Развивайки цялостен бранд не можехме да подминем външното оформление на павилиона. Ситуиран на главна улица в Бургас, точно пред един от емблематичните входове на Приморски парк, където пътникопотока от жители и гости на града по време на активния летен сезон е най-натоварен.

Павилионът трябваше:
• да се откроява с визия нестандартна за  модернистичното развитие на градската среда
• предлаганият продукт да бъде лесно разпознаваем
• да е запомнящ се, но не натрапчив
• цветово да отговаря на вече изработеното лого

Не на последно място, взехме решение да брандираме и чашите, в който клиентите получават разхладителната напитка с автентичен вкус, за да могат да бъдат рекламоносители и по този начин да разпространяват марката. Резултатът е на лице! Заповядайте при Старата лимонда на ул. Богориди!

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация. Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт. Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – „лого“ – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на „Творческа МУЗА“ Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМАБРАНДИНГWEB / SEOДИЗАЙН

 

Бургас Плаза Мол
creative / design
GA Salon Catalogue
Catalogue / print / design