Our Blog

Само гледането на тази реклама на Pedigree с очарователни кученца ще помогне.

Интернет наистина е от голяма полза за благотворителни кампании. Концепцията е още по-впечатляваща по начина, по който са взели две неща, които обикновено са досадни и са ги събрали в един спот по особено забавен начин за да се получи нещо интересно за гледане извън клишето и също така благотворително.  Плюс това, кучетата са страхотни за гледане. Освен, че намигна кученце в края, което ясно се нуждае от помощ за това, че се бърка с котка. Pedigree Нова Зеландия получава допълнителни точки за това видео на сладки кучета, който се опитва да наберат приходите в  YouTube за благотворителност ... Като, че ли е необходимо още една причина да гледате дакели да ядат хот-дог. (Не, това не е канибализъм, макар че той може да се брои за нещо като професионален неучтивост.)

Pedigree Нова Зеландия получава допълнителни точки за това видео на сладки кучета, който се опитва да наберат приходите в  YouTube за благотворителност … Като, че ли е необходимо още една причина да гледате дакели да ядат хот-дог. (Не, това не е канибализъм, макар че той може да се брои за нещо като професионален неучтивост.)

Концепцията е още по-впечатляваща по начина, по който са взели две неща, които обикновено са досадни и са ги събрали в един спот по особено забавен начин за да се получи нещо интересно за гледане извън клишето и също така благотворително.

Плюс това, кучетата са страхотни за гледане. Освен, че намигна кученце в края, което ясно се нуждае от помощ за това, че се бърка с котка.
https://www.youtube.com/watch?v=6M_l2OsdCkg

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.