БРАНДИНГ

Брандинг

„Брандинг е позиционирането на марка в съзнаниети на потребителя, чрез дизайн, реклама, маркетинг, всевъзможни канали за комуникация и др.“

Бранда е облика на вашият бизнес, показва, кой сте и какво предлагате. Чрез него вие се отличавате на пазара от своите конкуренти и се разпознавате от клиентите.  За да бъде успешна вашата марка трябва да има един определен външен вид, които да разпознават вашите настоящи и бъдещи клиенти.

Маркетинг

Целта на маркетинг екипа на Muse Creativity е да долови нуждата на потребителите чрез специално проучване на клиентската таргет група. Резултатите ще ви помогнат за доразвиване на даден ваш продукт или услуга.

Дигитален Маркетиг 

Позволете ни да поддържаме вашите социалните мрежи на Вашият бизнес, и да го направим актуален и успешен в интернет пространството. Facebook, Twitter, Google plus. Благодарение на адекватна страница в най-посещаваните социални мрежи бизнесът ви ще се сдобие с многобройни кандидат клиенти.

PR /Public Relations/

Изграждаме и поддържаме Ваш образ в общественото пространство. Ще осъществим диалога между вас и вашите клиенти.

Copywriting   

„Съдържанието генерира нужда да се доближи по – близо до потребителя , а не просто някаква “ лъскава брошура „Това трябва да е реалността“.

Авторски рекламен текст със силно съдържание, няколко думи, който да накарат клиентите да си насочат вниманието към Вас. Копирайтинг може да ви бъде полезен при създаването на слоугани, SEO копирайтинг, текстове за сайт, уеб статии, ревюта, оферти, съобщения, постинг, e-mail, представителни текстове, послания, текстове за аудио и видео-клипове.

Социални мрежи

Създаване и поддръжка на профили в социалните мрежи, онлайн маркетинг кампании стратегии, всичко това ще поддържа имиджа на вашия бранд сред потребителите Ви.

Реклама: печатна / авто / външна 

Брандинг: маркетинг / copywriting / PR

WEB-SEO: дизаин / разработка / оптимизация

Дизайн: графичен / пространствен / лого / web

За цени и неупоменати услуги в областта на брандинг, маркетинг, PR и копирайтинг, моля свържете се с нас на посочените координати в секция контакти.

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация. Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт. Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – „лого“ – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на „Творческа МУЗА“ Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМАБРАНДИНГWEB / SEOДИЗАЙН

Етапи за изграждане на лого дизайн.
Етапи за изграждане на уеб сайт.

дизайн и реклама от Muse Creativity реклама и дизайн

дизайн и реклама от Muse Creativity реклама и дизайн