Творчество

Какво е творчеството /криейтив/?

При измислянето на измерения, по които да се измерва творчеството, ние използвахме литературата за социална и образователна психология, която определя творчеството като дивергентно мислене, а именно способността да се намерят необичайни и неочевидни решения на даден проблем. Един от пионерите в тази област беше американският психолог Елис Пол Торънс, който разработи тестове за творческо мислене в Торънс (Trance), набор от мерки, използвани за оценка на способността на индивидите да се различават в бизнеса и в образованието. Торънс отговори на тестовите въпроси по пет измерения: плавност, оригиналност и изработване (заимствани от работата на Джой Пол Гилфорд, друг американски психолог), както и абстрактност и това, което той наричаше съпротива на преждевременното затваряне.

Владеенето се отнася до броя на съответните идеи, предложени в отговор на даден въпрос (като „списък с най-много употреби, които можете да направите за кламер”) и мерките за оригиналност са толкова необичайни или уникални. Разработването се отнася до количеството на детайлите, дадени в отговора, а абстрактността измерва степента, в която един лозунг или дума се премества от етикет за нещо конкретно. Устойчивостта на преждевременното затваряне измерва възможността за разглеждане на различни фактори при обработката на информация.

В началото на 2000 г. мерките на Торранс бяха адаптирани за реклама от изследователя на Университета в Индиана Робърт Смит и неговите колеги. Те коригираха определението за креативност, за да се позовават на „степента, до която една реклама съдържа марка или изпълнителни елементи, които са различни, нови, необичайни, оригинални, уникални и т.н.” Тяхната цел беше да измерват творчеството, използвайки само онези фактори, които са най-подходящи за рекламен контекст. Те измислиха пет измерения на рекламната креативност, които формират основата на нашето проучване.

За цени и неупоменати услуги в областта на проектирането, моля свържете се с нас на посочените координати в секция контакти.

Реклама: печатна / авто / външна 

Брандинг: маркетинг / copywriting / PR

WEB-SEO: дизаин / разработка / оптимизация

Дизайн: графичен / пространствен / лого / web

За цени и неупоменати услуги в областта на пред / печат, моля свържете се с нас на посочените координати в секция контакти.

ТВОРЧЕСТВО / Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация. Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт. Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – „лого“ – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на „Творческа МУЗА“ Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМАБРАНДИНГWEB / SEOДИЗАЙН

Етапи за изграждане на лого дизайн.
Етапи за изграждане на уеб сайт.

дизайн и реклама от Muse Creativity реклама и дизайн Бургас

дизайн и реклама от Muse Creativity реклама и дизайн Бургас