Иска ви се да преобразите колата си, така че да се откроява? А да брандирате служебния си автомобил, така че разходите вложени в това да се възвърнат многократно? Всичко това е възможно! 

211 Car Branding е автосервиз за брандиране на автомобили. 211 Car Branding отвори врати за да помогне на всеки бизнес да се превърне в успешен, да обогати периметъра на възможностите за визията на Вашата кола. Специализирано фолио за автомобилен тунинг, затъмняване на стъкла, и предпазване на боята на автомобила са част от услугите в 211.

Автосервизът разполага с широка гама висококачествени гланцирани, матови, карбонови фолиа и безцветно за защита на автомобилната боя. От изключително значение за дълготрайността на брандираните автомобили са вида на използваните материали и качеството на монтажа.

 211 Car Branding работи с най-добрите монтажисти за района, разполага с отдел за графичен дизайн за изготвяне и проектиране на визията на служебният или личният автомобил. Вашият бранд е лицето, с което искате да Ви запомнят!

 

1

 

2

 

4

 

5

 

6

 

Специализирано фолио за автомобилен тунинг, затъмняване на стъкла, и предпазване на боята на автомобила са част от услугите в 211. Автосервизът разполага с широка гама висококачествени гланцирани, матови, карбонови фолиа и безцветно за защита на автомобилната боя. От изключително значение за дълготрайността на брандираните автомобили са вида на използваните материали и качеството на монтажа. 211 Car Branding работи с най-добрите монтажисти за района, разполага с отдел за графичен дизайн за изготвяне и проектиране на визията на служебният или личният автомобил. Вашият бранд е лицето, с което искате да Ви запомнят! Иска ви се да преобразите колата си, така че да се откроява? А да брандирате служебния си автомобил, така че разходите вложени в това да се възвърнат многократно? Всичко това е възможно! „211 Car Branding” е автосервиз за брандиране на автомобили. 211 Car Branding отвори врати за да помогне на всеки бизнес да се превърне в успешен, да обогати периметъра на възможностите за визията на Вашата кола.

 

 

211 Car Branding

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

 

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact