Един от най-големите стънт отбори в България Hellstorm, осъществиха връзка с нас, за да разработим дизайн проект, за една от съзтезателните им коли BMW.

Финалният вариант на проекта Hellstorm BMW branding се роди след изготвянето на няколко варианта от наша страна. От отбора желаеха колата освен да има внушителна визия а също така и логото на отбора да бъде зададено в дизайна. BMW-то на Hellstorm беше предназначено за всякакъв тип състезания, веднага след облепването си с фолио колата на Hellstorm взе участия в някой от най-големите спортни мероприятия в страната.

 

От Muse Creativity искаме да благодарим на Петър Денишев за предоставените ни снимки. Hellstorm BMW branding - проект Muse Creativity sides previrew на BMW-то на HELLSTORM колата получи своята внушителна визия и разбира се логото на отбора под които цветове се съзтезаваHellstorm BMW branding - проект Muse Creativity top another preview поглед отгоре за да може нашите приятели от Hellstorm да могат да придобият по добра представа за това как ще изглежда съзтезателната кола на отбора от Хасково. Hellstorm BMW branding real footage. Hellstorm BMW branding real footage in action. Отборното BMW по време на състезание по дрифт. Hellstorm BMW branding real footage close. Hellstorm BMW branding real footage side. Hellstorm BMW branding real footage driver. Hellstorm BMW branding real footage in the race.

 

 

 

Hellstorm

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact