Спомени от миналото "Спомени от миналото, богатство за бъдещето" е албум по проект „Погледни в бъдещето, запази наследството”. Създаден за да показва развитието на емблематични обекти на територията, на област Бургас, и област Къркларели / Турция /.

Спомени от миналото

Спомени от миналото 3

5 Спомени от миналото

4 3 Спомени от миналото, богатство за бъдещето

66 Спомени от миналото, богатство за бъдещето

7

8

6 Спомени от миналото, богатство за бъдещето 2 Спомени от миналото, богатство за бъдещето. Дизайна на албума отне плътно работно време два месеца, материалите за него бяха набавени от държавния архив в Бургас

1 Спомени от миналото, богатство за бъдещето. Особено приятен за разглеждане албум предназначен, само и единствено за високо поставени гости на област Бургас

“Спомени от миналото, богатство за бъдещето”

е албум по проект „Погледни в бъдещето, запази наследството”. Създаден за да показва развитието на емблематични обекти на територията на област Бургас и област Къркларели / Турция /. Концепцията, по която албумът е създаден показва развитието на емблематични обекти за двата региона през годините. Показани са сгради, от които за жалост са останали само архивни фотографии. Читателят може да види сгради, които и днес красят облика на града с изящната си старинна архитектура. Има разбира се и представени сгради с архитектура съдържаща елемент иот миналото, но реновирани в духа на съвремието.

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

 

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact