[:bg]

TIMOK PREMIUM43 21 Timok premium каталога е а три формат ландскейп със спирала тялото на каталога е пет страници а корица и гръб още две. Цветноста на каталога е четири плюс четири. Грамажа на тялото е 200 грама а на корица 300 грама

TIMOK PREMIUM

TIMOK PREMIUM – По повод началото на своето ново начинание от строителна компания “Тонозлиеви” ООД ни потърсиха, за да създадем 3D визуализация и каталог на бъдещата им сграда „Timok premium“. Дейността на “Тонозлиеви” ООД е съсредоточена в черноморския град Поморие. Града в които ще се намира и Timok premium. 

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация.

Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт.

Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – www.musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМА  |  БРАНДИНГ  |  WEB / SEO   |  ДИЗАЙН

[:en]

TIMOK PREMIUM43 21 Timok premium каталога е а три формат ландскейп със спирала тялото на каталога е пет страници а корица и гръб още две. Цветноста на каталога е четири плюс четири. Грамажа на тялото е 200 грама а на корица 300 грама

TIMOK PREMIUM

TIMOK PREMIUM – По повод началото на своето ново начинание от строителна компания “Тонозлиеви” ООД ни потърсиха, за да създадем 3D визуализация и каталог на бъдещата им сграда „Timok premium“. Дейността на “Тонозлиеви” ООД е съсредоточена в черноморския град Поморие. Града в които ще се намира и Timok premium. Клиентите ни желаеха да направим 3D визуализиране на сградата преди да бъде завършена и презентационен каталог на Timok premium с цел представяне на сградата на потенциалните им клиенти. В каталога използвахме 3Д визуализациите които създадохме с нашите партньори и приятели от архитектурно ателие ВЕРТИКАЛИ Бургас. В каталога събрахме и архитектурните планове на обекта с разпределението на апартаментите. Каталозите които разпечатахме в голям тираж се пазпространиха на руския пазар, където клиента получи златем медал за най дубър щанд и каталог на изложението в Москва. Което за нас е поредната отлична оценка на нашия труд.

Екипът на рекламна агенция MUSE creativity предлага цялостно рекламно обслужване и стабилно позициониране на бранд в съзнанието на потребителите. Ние проучваме, визуализираме и обслужваме успешно нови или утвърдени на пазара брандове, чрез използването на всички рекламни методи, дизайн и канали за комуникация. Нашите клиенти заемат завидно място сред предпочитанията на потребителите. Благодарение на дизайнерската и маркетинг поддръжка на профили в социалните мрежи и интернет рекламата и дизайна ние достигаме до голям брой таргетирани потребители, които реално имат интерес към Вашата услуга или продукт. Специално за Вас нашите лого дизайнери създават запомнящ се лого дизайн и удивителна визуална комуникация. Във всяко начало стои създаването на запазена марка – “лого” – изработенa от нашите дизайнери. Уеб сайта (web site), app, външната и автомобилната реклама, заедно с дизайна и модерните методи на (онлайн) маркетинга, както и правилното управление на бранд мениджмънта, осигуряват стабилното място на българския и световен пазар, повишават доверието към на потребителите към бранда и увеличават значително продажбите.

Екипа на “Творческа МУЗА” Ви подканва към вълнуващи мигове с прегледа на нашето творчество и дизайн! – musecreativity.com

Услуги: РЕКЛАМАБРАНДИНГWEB / SEOДИЗАЙН

 [:]

  • Share:
Contact

Свържи се с нас.

Свържете се с нас за повече информация
относно нашите продукти и услуги.

Нека поговорим за вашия проект

Свържете се снас и споделете вашия проект и как можем да ви помогнем да го висуализираме с помоща на визуалните изкуства.

Нека поговорим за вашата идея.

Екипа на MUSE можем да помогнем с осъществяването и визуализацията на вашата идея и поглед в бъдещето.

Нека поговорим за съдържание.

Ако имате нужда от създаване на незабравимо визуално съдържание за вашия поек ние ще го създаден.

+359 887 797 331

Contact